Duurzame laadfaciliteiten op de bedrijfsparking.
Meer en meer bedrijven stappen over van fossiele brandstof naar elektrisch aangedreven wagens, hetzij Hybride of 100% elektrische wagens. Deze transitie brengt mee dat zowel personeels als -kaderleden deze wagens dienen op te laden op het bedrijf. Om deze laadbeurten vlot te laten verlopen kiest men dus best voor een kwalitatieve oplossing: zijnde professionele laadinfrastructuur.

Deze laadinfrastructuur wordt door Charge'm Up aan verschillende parameters onderworden om zo tot een ideale opstelling te komen die ook Future Proof is en dus klaar voor de toekomst. De evolutie in elektrisch rijden staat namelijk niet stil en de toekomst belooft veel goeds!

Met een uitgebreid gamma aan slimme en kwalitatieve laadpalen kan Charge'm Up aan iedere vraag voldoen.

-Wenst u te starten met 1 laadpaal en later uit te breiden, wij denken met u mee en plaatsen een geschikte installatie waarop u makkelijk kan uitbreiden.

-Heeft u zonne-energie die u wenst te gebruiken voor het opladen van uw wagenpark, wij optimaliseren het gebruik hiervan en zorgen dat u minder netstroom gebruikt.

Naast al deze innovatieve toepassingen is het belangrijk om alle verbruik en gebruik gemakkelijk te monitoren en aan te sturen, denk maar aan het capaciteitstarief en splitbilling.

Met onze open protocol toestellen (OCCP) kiest u vrij welke partner dit voor u doet.
Onze hardware is dus niet gebonden aan een bepaalde software.

Dit zorgt ervoor dat u als klant uw ideale partner kiest die u een mooi overzicht biedt van alle laadsessies en de daarbij horende vergoeding.

Meer weten over laadpalen voor je werkplek? Contacteer ons snel en vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.